Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

01.03.2015 Керівництво кафедри військової підготовки запрошує на зустріч студентів другого курсу

31.08.2013 НАВЧАЛЬНИЙ ЗБІР У ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ.
    З 02.08 по 31.08.2013 року студенти випускники кафедри військової підготовки Національного гірничого університету на базі військової частини А-1302 проходили начальні збори.

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ
21 лютого відбулись урочисті збори присвячені “Дню захисника Вітчизни”, в яких приймали участь ректор університету, декани факультетів, голова профспілкового комітету, учасники бойових дій, ветераниЗбройних Сил та студенти, які навчаються на кафедрі військової підготовки.  Учасників зборів привітала святковим концертом студентська молодь Національного гірничого університету.

Вітаємо ветеранів!
Рішенням Вченої ради Державного вищого навчального закладу "Національний гірничий університет" 05.03.2013 року в урочистій обстановці, за багаторічну і плідну працю, визначні заслуги у підготовці фахівців для України та особистий творчий внесок у розвиток і зміцнення університету, активну участь у військово-патріотичному вихованні студентської молоді, отримали нагороди учасники бойових дій, ветерани Збройних Сил, університету і кафедри військової підготовки.

ЮВІЛЕЙ КАФЕДРИ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ
08 грудня 2011 року колектив  кафедри  військової підготовки Державного вищого навчального закладу   "Національний гірничий університет"  відсвяткував 85 річницю  з дня заснування.

Зустріч з представниками мас-медіа м. Дніпропетровська
Метою прес-туру у Дніпропетровську стало популяризація військової служби через засоби масової інформації, а також ознайомлення представників мас-медіа з організацією підготовки офіцерів запасу для Сухопутних військ Збройних Сил України.

Національний гірничий університет випустив нових офіцерів
275 випускників єдиної на Дніпропетровщині  кафедри військової підготовки НГУ 30 серпня прийняли присягу на вірність українському народові. Ця подія стала завершальною у дворічному навчанні студенів з різних вишів нашого міста. Протягом всього часу майбутні офіцери запасу здобували як теоретичні, так і практичні знання. Під час військових зборів, окрім базової підготовки, навчилися володіти холодною і огнестрільною зброєю, управляти танком.

«Гірники» мріють про зірки на погонах
Майже триста студентів кафедри військової підготовки Дніпропетровського національного гірничого університету, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, беруть участь у навчальному зборі, що проводиться на базі 93-ї окремої механізованої бригади.

Запрошення до служби на посадах офіцерського складу.
Відповідно до Розпорядження заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил кафедра військової підготовки провела бесіди зі студентами другого року навчання по відбору для подальшого проходження військової служби на посадах офіцерського складу, які навчаються на кафедрі військової підготовки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» та випускаються у 2013 році.

ПРОГРАМА відбору студентів вищих навчальних закладів
ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО КАФЕДРУ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ


Новини 11 - 20 із 23
Початок | Попер. | 1 2 3 | Наступ. | Кінець Всі

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт