Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Запрошення до служби на посадах офіцерського складу.

      Відповідно до Розпорядження заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил кафедра військової підготовки провела бесіди зі студентами другого року навчання по відбору для подальшого проходження військової служби на посадах офіцерського складу, які навчаються на кафедрі військової підготовки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» та випускаються у 2013 році.

Проведені зустрічі та бесіди зі студентами випускниками кафедри військової підготовки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет» 2011 та 2012 року випуску.

Кафедрою проведена робота щодо відбору студентів для подальшого проходження військової служби на посадах офіцерського складу з військовими комісаріатами та випускниками кафедри військової підготовки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», які закінчили навчання у 2010 та 2011 році.

          Всіх випускників кафедри військової підготовки, які бажають служити на посадах офіцерського складу в танкових, механізованих та повітряно-десантних військах Збройних Сил України просимо звертатися до кафедри для отримання відповідної інформації та оформлення документів.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт