Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
28.11.2016

«Молода душа України» привітала кафедру військової підготовки НГУ

 Громадська організація "Народна філармонія" за сприяння Міністерства оборони України та Київського військового ліцею імені Івана Богуна проводить мандрівний фестиваль українського кіно і пісні «Молода душа України». Відкриття фестивалю відбулось 27 вересня в Києві у військовому ліцеї імені Івана Богуна.

              

Наприкінці листопада мандрівний фестиваль дістався Дніпра напередодні відзначення 90-річчя створення кафедри військової підготовки Національного гірничого університету та 25-річчя Збройних сил України.

                  

Організатором та виконавцем культурно-мистецьких заходів став творчий колектив «Народної філармонії» під керівництвом заслуженої артистки України, кандидата педагогічних наук Руслани Лоцман. Учасниками програми стали народна артистка України, викладач Київського військового ліцею імені Івана Богуна Валентина Ковальська та лауреат Міжнародних конкурсів Тетяна Школьна.

                

Завзятий дух та щирість спілкування артистів на сцені одразу припали до душі студентам і викладачам військової кафедри, юнаки і співали українських пісень, і танцювали разом з артистами на сцені. Виконавицям одразу вдалося встановити контакт із залом й залучити до виступу навіть завідувача кафедри військової підготовки полковника М.П.Кондратюка. Байдужих на цьому святі пісні не було. Безперечно, щира українська пісня з її проникливістю та душевністю, сповнена палкої любові до рідної землі, здатна виховувати гордість за свій рідний край, свій народ.

       

Сподіваємось, що така співпраця з молодіжною аудиторією Національного гірничого університету стане доброю традицією культурного обміну між регіонами та сприятиме підвищенню патріотизму, любові до українського мистецтва та військової служби в Україні.

      

      

         

         


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт