Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЮВІЛЕЙ КАФЕДРИ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ

 8 грудня 2011 року колектив  кафедри  військової підготовки Державного вищого навчального закладу   "Національний гірничий університет"  відсвяткував 85 річницю  з дня заснування.

З нагоди свята в університеті відбулися урочисті збори.

В урочистому засіданні прийняли участь  ветерани кафедри, представники обласної, міської, районної влади, командування 6 Армійського корпусу, обласного та районних військових комісаріатів і інші поважні гості.

В ході  заходу було продемонстровано кінофільм про історію створення кафедри, а також яскравих особистостей, які зробили вагомий внесок у її становлення та розвиток.

Сьогодні кафедра  військової підготовки – це добре організований і злагоджений військовий структурний підрозділ провідного вітчизняного вищого навчального закладу "Національний гірничий університет". Вона має висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, сучасну навчально-матеріальну базу й здатна на високому рівні вирішувати завдання з підготовки офіцерських кадрів для Збройних Сил України згідно з сучасними державними вимогами до військових фахівців з вищою освітою.

Вагомий внесок у справу військово-патріотичного виховання студентів робить ректорат, факультети та ветерани університету,

З нагоди свята науково-педагогічні працівники, особовий склад кафедри, студенти  отримали подяки та цінні подарунки від ректора університету Г.Г Півняка, міського голови м.  Дніпропетровська,  голови Жовтневої  районної  у м. Дніпропетровську ради, завідувача  кафедри  військової  підготовки.

Наприкінці урочистих зборів перед присутніми виступили з номерами художньої самодіяльності викладачі університету та студенти які навчаються на кафедрі військової підготовки.


IMG_6451.jpg IMG_6447.jpg CRW_3650.jpg

IMG_6435.jpg IMG_6414.jpg CRW_3602.jpg

CRW_3586.jpg CRW_3698.jpg IMG_6593.jpg


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт